Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Aromatics Elixir av Clinique

Per Sida
Sortera
Aromatics Elixir från Clinique är en chypre blommig doft för kvinnor.

En klassisk doft från House of Clinique, Aromatics Elixir är förförisk, kraftfull, lugn och självsäker. Den har en öppning av bittergröna örter som smälter in i det söta blommiga hjärtat med noter av pelargon, ros och vita blommor. Kamomill fungerar som en länk som håller ihop doften medan basen av ekmossa och patchouli säkerställer att du får en riktigt magnifik doft.

Parfym Clinique Aromatics Elixir lanserades 1971 och är en av de allra första dofterna som varumärket lanserade. Det har beskrivits som en doft för kvinnor som inte följer trender för de som inte har något emot att lämna ett avtryck, kvinnan som känner sitt eget värde.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.