Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Clinique Parfym & Dofter För Kvinnor

Man kan nästan säga att Clinique var född med titeln "Can Great Skin Be Created" i kvinnomagazinet Vogue. Clinique var och kvarstår en av de enda hudvårds företag som har alla deras produkter allergitestade, dessutom är den driven av bästa hudläkaren. Man får inte glömma att allaprodukter i Clinique är 100% doftfri. Artikeln skrevs av en hudläkare, han diskuterade vikten av hudvård. "Can Great Skin Be Created" råkades att bli läst av Evelyn Lauder, hon var Esteé Lauder skaparens dotter, och där föddes Clinique.

Clinique är berömd för sina specialister som alltid har sina vita labbrockar på. Varför den är världkänd är för att de har en rad avancerade skönhets och hudvårdsprodukter som har blivit testade rigoröst, vilket gör produkterna passande för de som har känslig hud och kanske de som är benägna till allergier. I Clinique är de drivna för att få den rätta kombinationen för varje individ, därför finns det olika typer av varje produkt för att passa olika hytyper. Var och en produkt går genom utförlig test, vilket gör denna varumärke väldigt stor och en av de mest välkända, mångsidiga och älskade bland alla kvinnor idag.

I 1968 var Clinique lanserad, och nu är den en av de största hudvårds, kosmetik och dofter varumärke för kvinnor. Fysiska affärer finns delade i 135 länder. Varumärken utgör en av över 20 kuggar i den stora Esteé Lauder maskin som är känd för sina värderingar och 3-2-1 hudvårdsmetod. Dessa ideér är kärnan för Clinique, som alltid har funnits där sedan början, den enkla 3-steg hudvårdrutinen för rengöring, peeling och återfuktandet.

Denna unika hudvård och rengöringsrutin, tillsammans med Clinique strategi som bygger på hudens renlighet och hygien bidrar till Cliniques enda uppdrag vilket är bli den mest betrodda Prestige skönhets märke i hela världen. Clinique har en omfattande utbud av hudvårdsprodukter och framgångsrik historia av marknadsföring kosmetika produkter och dofter som en del av deras linje. Första doften av Clinique var Aromatics Elixir, den introducerades först 1971, och är fortfarande en mycket populär och distinkt doft som kvarstår som en storsäljare idag.

Aromatics Elixir firade sitt 40-årsjubileum under 2011, den har varit och fortfarande är signaturdoft för flera kvinnogenerationer. Även om populäriteten av Aromatics Elixir är förutsägbar från år till år, så är den mest populära doften av Clinique, Happy, faktisk, den släpptes ut 1997. Huvudsakliga orsaken bakom detta var Judy Garnland sång " Come On Get Happy" som fastnat i sinnen av de som hörde den. Låten bidrog också till namnet på denna super populära doften. Tanken fångades upp med amerikanska kvinnor i slutet av 20-talet, och det tog inte länge förrän flaskor av denna zesty, citrus doft flög ifrån hyllan som denna populära kvinnors doft utökat sina fanskara och cementerade sin plats bland de doft giganterna i parfymvärlden.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.