Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

Clarins Parfym & Dofter För Kvinnor

Kosmetikagiganten Clarins grundades av Jacques Courtin-Clarins 1954 när han var en läkarstudent - företaget uppkom efter att han hade märkt att många av hans patienter, speciellt kvinnor, klagade på en rad olika hyproblem och han såg då en möjlighet att skapa en egen lösning på problemet - Clarins. Första produkten han lanserade var och är fortfarande en av de hudvårdsprodukter som säljer bäst. Produkten Clarins lanserade 1964 var "Body Shaping Cream" som sades förhindra uppkomsten av celluliter och den blev genast en succé.
Clarins insåg snabbt att han kunde dra nytta av att ha studerat medicin, genom att sälja parfymerade kroppsoljor som var gjorda av botaniska ingredienser. Clarins var det första kosmetikamärket som tillverkade sina produkter från organiska komponenter som snabbt kom att bli en av de anledningar till att allmänheten föredrog Clarins 1950. Clarins inkluderade alltid ett litet informationsblad till sina produkter där han redogjorde att de innehöll 100% plantextraktsoljor - en etik som fortfarande ligger Clarins varmt om hjärtat.
Vid år 1990 hade Clarins slagit igenom på den internationella marknaden och de kom snabbt att bli ett av de bäst säljande märkena runt om i världen. De kom att visa alla kvinnor att de visste vad de höll på med, de har genom åren lanserat bland annat moisturisers, serum, cleansers, toners, ansiktsvård, kroppsvård, solkräm, brun utan sol, smink, ett flertal produkter för män samt ett flertal parfymer.
Parfymerna är mesta dels för kvinnor, deras första parfym var en unisex doft för både män och kvinnor den skapades 1987 "Eau Dynamisante" Tjugofem år senare 2012, släpptes en specialversion för att fira doftens 25 årsjubileum, parfymen skulle också hjälpa med att tona din hy. Andra liknande produkter är "Eau des Jardins" (2010) den har återfuktande egenskaper, "Sunshine" "Elysium" (1993) oxh Par Amour Toujour (2005) en mycket populär rosdoft, passar perfekt för dagtid.
Visa Mer