Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

Christina Aguilera Parfym & Dofter För Kvinnor

Christina Aguilera är en amerikansk popstjärna som är känd för låtar som Beautiful, Dirty och Genie in a Bottle. Hon släppte sin första parfym 2004 och den hade namnet Xpose. Den första doft har följts av flera andra spännande släpp, bland annat bästsäljaren Christina Aguilera for Women (2007). På senare år har hon också blivit en TV-stjärna och syns som domare i TV-serien The Voice.

Christina föddes den 18:e december 1980 till Shelly Loraine Fidler och Fausto Xavier Aguilera. Hon hade en svår barndom som hon senare har sjungit om i låtar som Fighter, Hurt och I'm OK. När Christina Aguilera var sex år gammal bestämde hennes mamma sig för att starta ett nytt liv och lämna pappan, som ofta var våldsam. Agulera gjorde sin debut i underhållningsbranschen när hon lyckades få en roll i barnserien All New Mickey Mouse Club med framtida popstjärnor som Britney Spears, Ryan Gosling och Justin Timberlake. Hon tog senare världen med storm när hon släppte den sexiga hitten Genie in a Bottle (1999). Sedan början av hennes internationella karriär har hon sålt över 25 miljoner album över hela världen, mycket tack vare hits som What A Girl Wants (2000) and Beautiful (2003).

Christina gav sig in i parfymvärlden 2007 och har blivit en av de mest populära kändisdofterna. Hon släppte sin första doft i en vacker avlång flaska. Hon har sedan dess följt upp doften med 10 ytterligare parfymer. Bland dessa favoriter finns By Night (2009), en förtrollande orientalisk blommig doft med en stark not av vanilj och mjuka och pudriga accenter. Doften öppnar med lockande noter av rött äpple och kanel som sedan övergår till röda blommor och varm ingefära på en bas av mysk och sandelträ.
Visa Mer