Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

Chloé Parfym & Dofter För Kvinnor

Chloé är ett lyxigt, romantisk och typisk franskt märke. Deras etos kan sägas vara är att göra lyxvaror mer tillgängliga för modeintresserade kvinnor världen över. Det världskända modehuset grundades 1952 av Gaby Aghion, som senare anlitade Jaques Lenoir för att skötta affärerna så att hon kunde fokusera på märkets kreativa utveckling. Chloé var det första märket att producera en ready-to-wear kollektion till ett mer humant pris än vad som var vanligt i Couture-världen och detta skulle så småningom inspirera en rad anrika modehus att släppa egna kollektioner i butik.

Chloé blev 1985 en del av den shweiziska lyxvarugruppen Richemont och det hjälpte märket att nå en internationell marknad och det har sedan dess varit en fixstjärna på modehimlen. Karl Lagerfeld var Chloés ansikte utåt under två perioder, först under 60-talet och sedan under 90-talet. Andra kända namn som samarbetat med modehuset och utvecklat dess alldeles speciella stil är Martine Sitbon, Phoebe Philo och Stella Mcartney.

Man lanserade 1975 sin första doft Chloé, en vitblommig parfym med ved och aldehydnoter och den blev väl mottagen. Bland andra populära damdofter finner man Chloe Narcisse (1992), den gröna och trädoftande Innocence (1995), den orientaliska i den moderniserade Chloé Eau de Parfum (2008), den utsökt sköra och puderlika Love (2010) och den fruktiga och vedartade See (2012) för att nämna ett fåtal.
Visa Mer