Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Cheryl Parfym & Dofter För Kvinnor

Cheryl Ann Tweedy föddes 1983 i Newcastle och växte upp i ett arbetarområde i området Heaton. Hon har alltid gillat att sjunga och dansa och slog igenom när hon dök upp i en reklamfilm för Brittiska energijätten British Gas 1990.

2002 kom Cheryl med i kända popgruppen Girls Aloud och med sin hit "Sound of the Underground" toppade gruppen listor över hela Europa. I hemlandet blev Girls Aloud superstjärnor och hade massvis med hits. Bandet tog en paus 2009 men hade innan dess sålt över 4 miljoner album.

Cheryl tog också över som coach i den brittiska versionen av det populära tv-programmet X Factor och hennes tävlande lyckades ta hem hela tävlingen två gånger i rad. 2009 var det dags för stjärnan att göra solokarriär och detta var bara 3 månader efter det att Girls Aloud hade splittrats. Debutalbumet toppade många listor och sålde platinum. Cheryl var också under denna tid L'Oréals ansikte utåt tillsammans med Beyoncé och Jennifer Aniston.

Sångerskan har lanserat ett flertal parfymer. Den första doften som släpptes var StormFlower (2014) med noter av persiska och mandarin med blommor på en bas av sandelträ, vanilj och mysk. Denna doft följdes upp med släppet av Storm Flower Eau de Toilette (2015), en ny doft med saftig citron i toppen och söt och kryddig bergamot som blandar sig med ett hjärta av rosor, pion och blommande jasmin. Varma och inbjudande basnoter av sandelträ, bit mysk och härlig vanilj kompletterar den här oförglömligt sofistikerade doften. Stormflower Noir är Cheryls tredje doft och lanserades 2015. Det blommiga hjärtat doftar av mjuk tuberros, apelsinblom och rosenblad, detta ackompanjeras av brunt socker, mysk och sandelträ.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.