Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

Cheryl Parfym & Dofter För Kvinnor

Cheryl Ann Tweedy föddes 1983 i Newcastle och växte upp i ett arbetarområde i området Heaton. Hon har alltid gillat att sjunga och dansa och slog igenom när hon dök upp i en reklamfilm för Brittiska energijätten British Gas 1990.

2002 kom Cheryl med i kända popgruppen Girls Aloud och med sin hit "Sound of the Underground" toppade gruppen listor över hela Europa. I hemlandet blev Girls Aloud superstjärnor och hade massvis med hits. Bandet tog en paus 2009 men hade innan dess sålt över 4 miljoner album.

Cheryl tog också över som coach i den brittiska versionen av det populära tv-programmet X Factor och hennes tävlande lyckades ta hem hela tävlingen två gånger i rad. 2009 var det dags för stjärnan att göra solokarriär och detta var bara 3 månader efter det att Girls Aloud hade splittrats. Debutalbumet toppade många listor och sålde platinum. Cheryl var också under denna tid L'Oréals ansikte utåt tillsammans med Beyoncé och Jennifer Aniston.

Sångerskan har lanserat ett flertal parfymer. Den första doften som släpptes var StormFlower (2014) med noter av persiska och mandarin med blommor på en bas av sandelträ, vanilj och mysk. Denna doft följdes upp med släppet av Storm Flower Eau de Toilette (2015), en ny doft med saftig citron i toppen och söt och kryddig bergamot som blandar sig med ett hjärta av rosor, pion och blommande jasmin. Varma och inbjudande basnoter av sandelträ, bit mysk och härlig vanilj kompletterar den här oförglömligt sofistikerade doften. Stormflower Noir är Cheryls tredje doft och lanserades 2015. Det blommiga hjärtat doftar av mjuk tuberros, apelsinblom och rosenblad, detta ackompanjeras av brunt socker, mysk och sandelträ.
Visa Mer