Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

La Panthere av Cartier

Per Sida
Sortera
La Panthere av Cartier är en chypre- och blomsterdoft för kvinnor.

Denna fängslande och sensuella parfym öppnar upp med toppnoter av saftig jordgubbe, rabarber, torkad frukt, syrlig bergamott och aromatisk anis. Hjärtat domineras av gardenia som ger en blommig twist till doften och sedan blandas med apelsinblomma, moget päron, ros och ylang-ylang på en mysk bas av Ketone mysk och ekmoss som ger en unik chyprekaraktär.

La Panthere är en berusande doft skapad av parfymtillverkaren Mathilde Laurent och den riktar sig till en passionerad och oberoende kvinna med en fri anda. I hjärtat av flaskan hittar du en inre skulptur av den fascinerande och majestätiska pantern, djuret som inspirerade parfymen.

La Panthere av Cartier lanserades 2014.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.