Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

Carolina Herrera Parfym & Dofter För Kvinnor

Venezuela 1939, - Carolina Herrera föds.

Hon är känd som en av de mest framgångsrika och åtråvärda modeskaparna under det senaste århundradet. Född som María Carolina Josefina Pacanins y Niño, blev hon i ung ålder introducerad för mode av en släkting som tog henne till modevisningar och klädde henne i outfits från Lanvin och Dior. Detta uppmuntrade Herrera som senare i livet fick upp ett öga för fina klänningar och outfits som hon kunde minnas från när hon var ung. Detta har alltid varit en av nycklarna till att hon lyckades bygga sitt lukrativa imperium som hon äger idag.

Herrera har 4 barn och har varit gift två gånger, hon är idag fortfarande gift med sitt andra gemål, som är redaktör för modemagasinet Vanity Fair. 1980 Designade Herrera sin första klädeskollektion efter att Diane Vreeland, Editor-in-Chief på Vogue uppmuntrat henne till det. Carolina Herrera blev en amerikansk medborgare 2009, 2011 deltod två av hennes döttrar Carolina Jr. & Patricia Lansing, i att bestämma i vilken riktning de skulle ta företaget och har därmed säkrat Carolina Herreras framgång för de kommande åren.

Carolina Herrera var relativt sen med att starta sin mode & designkarriär. Hon lanserade inte sin första klädkollektion förrän 40års ålder efter att hon fått barn. Detta betyder dock inte att hennes namn inte var välkänt hos modelejon. Hon var en berömd gestalt för en fantastisk skönhet, som klädde omslagen på modemagasin så som Vogue, detta inte mindre än 7 gånger. Du hittade henne alltid i olika sociala sammanhang. Hennes närvaro var konstant på bäst klädd-listorna lång innan hon blev en modeskapare. Hon startade upp sitt företag 1980 i NYC och där ligger kontoret fortfarande kvar. Herrera är en av de mest populära modeskaparna på röda mattan även idag, några av hennes mest berömda kunder genom tiderna har varit – Jacqueline Kennedy Onassis, som fick sin dotters bröllopsklänning skräddarsydd av Herrera, samt Hertiginna Diana de Melo och Renée Zellweger.

Sent åttiotal lanserade det spanska parfymföretaget Puig Carolina Herreras märke för doftmarknaden och gav henne chansen att lansera parfymer. Märket lanserade sin första parfym, den välkända Carolina Herrera för kvinnor, 1988. Succeen har följts av många framgångsrika dofter för både män och kvinnor. Idag är det över 30 olika dofter som går under Herreras namn. Carolina Herrera erbjöds möjligheten att skapa ett nytt livsstilsmärke – CH, 2008, detta innehåller accessoarer, heminredning samt dofter för både män och kvinnor.
Visa Mer