Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

CK2 av Calvin Klein

Per Sida
Sortera
CK2 av Calvin Klein är en fräsch, träig och ozonisk unisex-doft.

Detta är en könsneutral doft, den minimalistiska designen på flaskan gör att den genomskinliga flaskan kan stå, sitta med höger sida upp eller upp och ner - oavsett hur du väljer att ha den, den smarta designen fungerar för alla!

Nu till själva doften, CK2 har en härlig öppning av citrus, violblad och wasabi. Denna unika kombination av toppnoter bleknar in i ett lugnande hjärta av rosor och pion, vilket ger en blommig men inte för feminin atmosfär till aromen. Den träiga basen är gjord av klart sandelträ och vit mysk.

CK2 är som att gå på våta stenar under åskväder. Den är vattnig, luftig och ren med en touch av skarphet. Ett perfekt köp om du letar efter en daglig doft som är lätt att bära som är uppfriskande och trevlig men som inte kommer att uppmärksamma sig själv.

CK2 av Calvin Klein lanserades 2016.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.