Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

CK One Summer 2018 av Calvin Klein

Per Sida
Sortera
CK One Summer 2018 av Calvin Klein är en söt fruktig doft för män och kvinnor.

Från den första specialutgåvan för CK One Summer, som lanserades 2004, fram till denna flanker från 2018, måste vi säga att Calvin Klein är på något. Varje sommardoft är annorlunda, och var och en är en fantastisk liten pärla att lägga till din doftkollektion.

Denna unisex flanker 2018 kommer i en strålande turkosflaska dedikerad till den blå sommarhimlen. Du får också en snygg liten klistermärke för att anpassa flaskan till din personliga smak. Hur doftar parfymen? Du hälsas med en färsk citrusaktig öppning som torkar ner till ett krämigt hjärta av guava, ananas och vita blommor. Huvudnoten är kokosnöt, som utgör basen med inslag av cederträ.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.