Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

CK One Shock av Calvin Klein

Per Sida
Sortera
CK One Shock från Calvin Klein är en söt och fruktig doft för kvinnor.

En bubblande och spännande nytolkning av den klassiska CK One, denna doft kommer att "chocka" dig med en oväntad komposition.

Vad gör den chockerande? Till skillnad från CK One Fresh Aroma kan du här njuta av oemotståndliga noter av passionsblomma, pion och vallm; dessa följs av ett kakaohjärta med mexikansk choklad, narciss, jasmin och björnbär. Basnoter av vanilj, bärnsten, patchouli och mysk gör dig bekväm och uppfriskad, vilket gör doften lämplig för dagtid.

Förpackningen håller fast vid CK One-designen med en enkel vit flaska prydd med chockerande rosa skrift. One Shock släpptes också i den speciella Street Edition.

CK One Shock for Her lanserades med sin maskulina motsvarighet 2011.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.