Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Amor Amor av Cacharel

Per Sida
Sortera
Amor Amor av Cacharel är en fräsch, blommig och aromatisk doft för kvinnor.

Efter framgången med de ikoniska Anaïs Anaïs och andra populära parfymer som Noa och Gloria, gör Cacharel en passionerad kärleksförklaring med Amor Amor. Denna fräscha och ungdomliga doft öppnar sig med en serie läckra fruktiga noter som består av svarta vinbär, syrlig blodapelsin, mandarin, cassia och bergamott. Blomsterhjärtat är en härlig blandning av aprikos, delikat jasmin, liljekonvalj, lilja och ros, medan basen är en varm blandning av mysk, sandelträ, cederträ, tonkaböna, sensuell vanilj och ambergris.

Amor Amor är den ultimata doften av lust och impuls inspirerad av kärlek vid första anblicken. Den kommer i en röd glasflaska med en ros-symbol.

Amor Amor lanserades av Cacharel 2003.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.