Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Omnia Paraiba av Bvlgari

Per Sida
Sortera
Omnia Paraiba av Bvlgari är en fruktig doft för kvinnor.

Bvlgari-parfym är fräsch, fruktig och blommig med en solig och tropisk twist. Öppningen får en att tänka på brasiliansk natur och livliga kvinnor; skarpa toner av citrus och passionsfrukt leker med dina sinnen innan de smälter in i det sötare blommiga hjärtat. Vetivern smälter perfekt in och kakaobönorna surrar bara tyst i basen. Omnia Paraiba fungerar riktigt bra i varmare väder och håller dig fräsch i timmar.

Bvlgari Omnia Paraiba är den 6:e flankern i Omnia-linjen, flaskans design är densamma som dess föregångare, men med en vacker blågrön färg hämtad från den brasilianska halvädelstenen, Paraiba Tourmaline, som den också fått sitt namn efter.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.