Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Omnia Crystalline av Bvlgari

Per Sida
Sortera
Omnia Crystalline av Bvlgari är en blommig och träig doft för kvinnor.

Inspirerad av kristallens renhet och glödande klarhet skapades denna fängslande doft av mästaren Perfumer Alberto Morillas och är avsedd för en strålande och feminin kvinna.

Denna fräscha och lätta parfym öppnar med toppnoter av livlig bambu och mustig, exotisk och asiatisk nash. Följt av ett mjukt hjärta av delikat lotusblomma, kassia och te på en träig men ändå orientalisk bas av krämig mysk, ekmoss och kryddig guaiac trä.

På grund av den populära efterfrågan skapade Morillas Eau de Parfum nästan tio år senare (2013) med avsikt att den skulle vara rikare, mer elegant och ännu lyxigare än originalet. Formen på flaskan är den distinkta och ikoniska metallflak som kännetecknar Omnia-kollektionen med vita och kristalldetaljer.

Bvlgari Omnia Crystalline lanserades 2005.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.