Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Omnia Amethyste av Bvlgari

Per Sida
Sortera
Omnia Amethyste av Bvlgari är en blommig och träig doft för kvinnor.

Denna mogna och stämningsfulla doft inspirerades av ametisten, en violet ädelsten som brukade vara en juvel av kungar och drottningar.

Först berörs du av den uppfriskande och saftiga rosa grapefrukten som tillsammans med de gröna tonerna representerar toppnoterna i denna doft, följt av ett hjärta av glödande bulgarisk ros och delikat iris.
Duften torkar ner med träiga toner och en blommig bukett heliotrop.

Denna eleganta och förföriska parfym passar främst för dagsbruk men anpassar sig väl till olika situationer. Den är innesluten i den karakteristiska flaskan i Omnia-kollektionen, med violetta detaljer för att återkalla färgen på ametiststenen. Näsan bakom doften är parfymmästaren Alberto Morillas.

Omnia Amethyste lanserades av Bvlgari 2007.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.