Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

Bvlgari Parfym & Dofter För Kvinnor

Bvlgari, uttalas Bulgari, är ett italienskt modehus som grundades av Sotirios Voulgaris 1884. Företagets namn kommer ursprungligen från grundarens efternamn och trots att det uttalas som U så stavas det med V vilket är en symbol av det latinska ursprunget. Voulgaris föddes i Grekland och började sin karriär som juvelerare. 1877 lämnade han Grekland via Korfu och därifrån hamnade han i Neapel vilket han senare kom att lämna för Rom, där han grundade sitt företag ett par år senare.

Bvlgari var inget undantag från de andra Italienska företagen, också Bvlgari var ett familjeföretag där Voulgaris tog hjälp av sina söner för att kunna öppna den första butiken 1905, som snart kom att bli mycket omtalad och den blev början på Bvlgaris framgångssaga. Det var inte nog för Voulgaris barnbarn att erövra Italien utan Gianni, företagets VD beslutade sig för att expandera internationellt och lanserade butiker i New York, Geneve, Monte Carlo och Paris under 1970 talet och detta blev starten på en mycket lukrativ tid för företaget

Gianni beslutade också att Bvlgari inte längre bara skulle sälja smycken och juveler , vilket förmodligen är det som företaget är mest välkänt för, men idag är det ett lyxigt märke som idag säljer flera olika produkter såsom klockor, accessoarer, hotel och dofter. Första parfymen som släpptes
för Kvinnor hette 'Bvlgari Eau Fraiche' (1997) denna förblir en klassisk bestseller för denna doftgigant tackvare dess blommiga citrusdoft som fortfarande säljer.

Andra populära dofter inkluderar BLV för kvinnor (2000 – 2010), Bvlgari Jasmin Noir (2008 – 2012) tillsammans med den perfekta "mammapresenten" som är alkoholfri 'Petits et Mamans (1997) samt också 'Rose Essentielle Bvlgari' (2006) som innehåller en fantastiskt bukett av blommor med sandelträ och patchouli som gör det till en sensuell doft.

Såväl som deras entreprenörsucce har Bvlgari etablerat sig som en nyckelbidragare till samhället, som drivs av deras etiska familjevärderingar. Mellan 2009 och 2011 skänkte Bvlgari 13 miljoner Euro till Rädda Barnen som bidragit till rehabiliteringsmetoder i över 200 skolor och de fortsätter att göra stor skillnad idag.
Visa Mer