Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

My Burberry av Burberry

Per Sida
Sortera
My Burberry av Burberry är en blommig doft för kvinnor.

Den öppnar sig med sweet pea, bergamott och citrusfrukter och doften utvecklas på en bukett av pelargon, freesia, gardenia och quince. Den torkar på noter av ros och patchouli.

My Burberry luktar som en vårträdgård efter regnet; Amerikanska näsan bakom doften Francis Kurkdjian hämtade inspiration från Londons stadsträdgårdar och den brittiska trädgårdsskonsten. Engelska modellerna Cara Delevingne och Kate Moss är ansikten för kampanjen och bär den ikoniska Burberry trenchcoat.

My Burberry Eau de Parfum lanserades 2014 och följt av Eau de Toilette ett år senare. Detta är en fräschare version av EDP, som innehåller toppnoter av sweet pea och pelargon, ett blommigt hjärta av freesia och pion och en bas av ros och mysk.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.