Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

My Burberry Blush av Burberry

Per Sida
Sortera
My Burberry Blush från Burberry är en blommig doft för kvinnor.

Doften har en fräsch, syrlig öppning av granatäpple och citron innan den sjunker ner till ett mycket feminint hjärta av pelargon, äpple och ros. Basen är en blommig blandning av jasmin och blåsor. My Burberry Blush kommer att dröja på din hud i timmar, det är en perfekt glittrande färsk fruktig blommig blomma och kommer snart att bli en av dina favoritdofter genom tiderna.

Den rosa färgade vätskan levereras i en bedårande tungvikt, rosa färgad glasflaska med ett rosa band och ett horn-finish lock. Lätt upphöjda guldbokstäver på framsidan av flaskan bidrar till elegansen - definitivt en flaska att ha framme för andra att se.

My Burberry Blush lanserades av Burberry 2017.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.