Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Fantasy in Bloom av Britney Spears

Per Sida
Sortera
Fantasy in Bloom av Britney Spears är en blommig fruktig doft för kvinnor som lanserades som en vårutgåva, därav namnet "i blom".

Britney Spears är välkänt för att släppa förtrollande dofter och denna Fantasy-utgåva är inget undantag. Efter en liknande komposition som den ursprungliga doften som lanserades 2005, innehåller Fantasy in Bloom också en kombination av fruktiga och blommiga toner. Parfymen innehåller noter av körsbärsblommor, röda bär, jasmin, vanilj, tuberos, mandarinorange, osmanthus, sandelträ och bärnsten.

Detta är den 14: e doften från Fantasy Collection och är erkänd som en av de mest populära utgåvorna som Britney Spears har släppt.

Fantasy in Bloom lanserades 2017.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.