Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

Britney Spears Parfym & Dofter För Kvinnor

Britney Spears är en av de mest kända och ikoniska celebriteter i historien av pop under 2000-talet. Hon föddes tidigt 80-tal, hon blev tidigt känd efter att hon hade blivit upptäckt av en talangscout i New York. Hon tog sång & danslektioner och kom snart att flytta till New York med sin mor och sina systrar där hon fick sin första stora professionella roll på scen samtidigt som hon ägnade sig åt att göra reklamfilmer. Vid den ringa ålder 16 år skrev hon skivkonrakt med ett skivbolag och har sedan dess nått enorma framgångar, med många hitlåtar samt det bäst säljande debutalbumet av någon artist, någonsin.

Hennes debutalbum sålde över 10 miljoner exemplar på ett år och snart kom Britney Spears att få upp ögonen för kändislivet. Hon har cirkulerat i media och varit mycket kritiserad enda sedan hennes debutsingel släpptes. På grund av det tidigt erhållna kändisskapet så tvingades hon växa upp med detta, det sades att Spears inte längre var någon god förebild för sina yngre fans, Spears hävdade då att hon var trött på att bli jämförd med andra kvinnliga artister och deras tuggummipopgenre, det var dags för henne att kämpa för sin självständighet.

Under denna period insåg Britney att hon inte räckte att sälja miljontals av album och vara ett internationellt fenomen, hon hade också sinne för affärer och insåg att hon hade många äventyr att ta sig an som hon kunde tjäna pengar på. Ett av dessa äventyr var och är fortfarande idag, Parfym. Hennes första doft släpptes 2004 och kallades Curious – den skapades i samarbete med Elizabeth Arden, den slog företagets rekord för mest förtjänster av en parfym under lanseringsveckan. Vid 2009 hade hon lanserat ytterligare 7 dofter, vilket idag gör henne till ägare till en av de största kändismärkena när det kommer till Parfym.

Kvinnor och Flickor, tonåringar och rocktjejer – står alla i kö för att köpa Britneys parfymer så snart de lanseras. Curious (2004) förblir en av de bäst säljande dofterna, det är en livfylld, lysande och sprudlande, blommig&fruktig doft som är riktad till 00-talister med attityd. Den skall representera Spears uppfattning av sig själv och sneglar tillbaka på den tid då hon var en nyfiken kvinna, romantisk på sitt eget sätt samtidigt som hon ville vara självständig, framfusig – inte rädd för risker. Den blev en succe direkt men precis som med allt som denna superstjärna gör var det inte utan kritik, men detta har inte stoppat Spears från att under bara 5 års tid sälja över en miljon flaskor med Parfym. Hon har bevisat att hon utan tvekan trots den press media har lagt på henne och de kontroverser som hon orsakat, är en av de mest älskade superstjärnorna som 00 & 10-talet har skådat.
Visa Mer