Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Quatre En Rouge av Boucheron

Per Sida
Sortera
Quatre En Rouge av Boucheron är en chypre fruktig doft för kvinnor.

Ohh la la, förkroppsliga den parisiska kvinnans påståenden. Boucheron Quatre En Rouge är en elegant förförisk doft i en eldröd flacon.

Röda äpplen föreslår kärlek; rosor antyder kvinnlighet och hallon indikerar passion. Med dessa tre viktiga noter överst, i hjärtat och i basen vet du att du har en förförisk doft till hands. Förutom det röda äpplet i öppningen njuter du av uppfriskande soliga toner av mandarin, bergamott och en saftig, fruktig doft av päron. Rosorna i hjärtat kompletteras med irissmör och svarta vinbär innan basen kommer in med söta / sura hallon och marshmallow-drag samt patchouli och mysk för ökat djup och elegans.

Quatre En Rouge lanserades 2019.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.