Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

Bottega Veneta Parfym & Dofter För Kvinnor

Bottega Veneta är ett välkänt italienskt lyxmärke som grundades på 60-talet. Märket kombinerar innovativ tekniker med traditionellt italiensk hantverk och har skapat en unik stil som binder samman alla deras produkter, från väskor, skor och resväskor till accessoarer och dofter, både för män och kvinnor.

Märket har varit otroligt framgångsrika internationellt, mycket tack vare Tomas Maier som tillträdde som kreativ chef 2001 efter att ha tilldelats posten av självaste Tom Ford. Företaget tog efter detta en ny riktning och fokuserade på det traditionella hantverk som ligger till grund för succén.

Bottega Veneta har släppt en rad fina dofter, bland annat Bottega Veneta For Women (2011), en jordig doft med italiensk bergamott, sambacjasmin, läder och patchouli. Doften gjordes i samarbete med Coty Prestige och parfymören Michel Almairac och inspirerades av den italienska landsbygden. Haute couture-modellen Nine d'Urso var ansiktet utåt för todften.

Bottega Veneta Eau Legere (2011) väcker bilder av vatten och venetianska landskap med blommiga och myskiga noter. Modell var återigen Nine d'Urso.

Bottega Veneta Essence Aromatique lanserades 2014 och är en mångsidig, fräsch och blommig doft för både män och kvinnor.
Visa Mer