Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

Bond No 9 Parfym & Dofter För Kvinnor

Bond No.9 är en ledande amerikansk doft företag som lanserades 2003 som den första och enda doft företag att nåden de gator och stadsdelar i New York. Den lanserades av den franska född amerikansk affärskvinna och entreprenör Laurice Rahme, som hade ett stort intresse för konst och kultur från tidig ålder, Bond No 9 skapades för att ge varje stadsdel i New York sin egen doft, nästan som att markera sitt territorium och göra att den sticker ut direkt från de vanliga parfymer och blivit mycket populär bland amerikanska medborgare och en världssuccé nästan över en natt.

Bond No 9 öppnade först dörrarna på 9 Bond Street i Noho distriktet i Manhattan med 16 original grann dofter och hittills det finns 5 butiker som har namn efter olika stadsdelar där de är baserade. Varumärket säljs också i utvalda exklusiva butiker som Saks Fifth Avenue, Harrods, Nordstrom, Hudson Bay, Isetan och den ledande franska märket och kedja av kosmetik Sephora.

En av deras unika försäljningsargument och en bidragande orsak till deras växande framgång är det faktum att de använder engelska taxibilar inredda som deras flaskor för att ge transport för deras kunder och media redaktörer - en av de mest framgångsrika varumärkesbyggande och marknadsföringskampanjer hittills. Kvinnor flockas till butikerna dagligen för att bli en ägare av deras grannskap unika doft och Bond No.9 blev snart en symbol för god smak med ett företag som skryter stolt över att vara edgy, up-to-date, slugt och unikt.

När idén om Bond No.9 föddes, avsikten från Ms Rahme var att göra New York världens parfym huvudstad och återställa artisteri till parfymeri, något som hon hade känt hade saknats ett tag. Bond No 9 skryter stold om att den använder de bästa och mest unika doft oljor och ingredienser från hela världen i sina 60 + dofter och detta återspeglas i priset och även uppmärksamhet på detaljer involverad med flaskans design.


De flesta kvinnors dofter och parfymer har skapats av Rahme med hjälp av några av de mest kända näsor i branschen och de sägs ha 18 - 22% koncentration av rena parfymoljor, vilket gör Bond dofter några av de starkaste på marknaden. De flesta kvinnors dofter och parfymer har skapats av Rahme med hjälp av några av de mest kända näsor i branschen och de sägs ha 18 - 22% koncentration av rena parfymoljor, vilket gör Bond dofter några av de starkaste på marknaden. Några av deras "ren parfym" dofter har 30% parfymolja koncentration, inklusive Bond No 9 Underskrift och denna ledande doft jätten har fortsatt att utveckla sin samling av utmärkelser för både grundare och dofter, med dofter vinna det prestigefyllda FiFi Award in 2009 och 2012 och Rahmé mottog själv Cosmetic Executive Women (CEW) "Årets innovatör" Award 2012.
Visa Mer