Vårstädning På Lagret | Dubbelt Så Många Erbjudanden

Bill Blass - För henne

Av: Bill Blass   Lanserad: 2006

Bill Blass av Bill Blass. Detta är en blommig doft för kvinnor. Den består av grön mandarin, galban, neroli, tuberosen, vit hyacint, jasmin, liljekonvalj, sandelträ och mysk.

Bill Blass av Bill Blass lanserades 2006.

Se Recensioner
Bill Blass Eau de Parfum 40ml Sprej
(2)
Bill Blass Eau de Parfum 40ml SprejBästa doft för Höst/Vinter/Vår*****
Amir,
Recension av "Eau de Parfum 40ml Sprej" version

Kort och gott: jag köpte denna doft som blind köp till min tjej,hon bara älskar den så mycket, då satt jag ner och beställde några till som back-up även ska ha ett par till Julklapp till nån!Denna super fina doften är en Blommig grön doft, med vita blommor,tuberros,färska kryddig samt citrus.Ni tjejer/damer om ni vill/önskar er en högre konfident nivå i allmänhet är denna super fina parfymen är så lämplig att bära, är ej så varaktig på sommaren utan är bäst för kalla väder liksom höst,vinter samt vår!Doften får en super 5*,denna fina doften lanserades 2006!förresten.....Jag känner till detta hus mycket väl från min tid i USA!!Har ett par doftar för killar själv,Bäst*****

Bill Blass Eau de Parfum 40ml SprejBedårande och så söt doft*****
Amir,
Recension av "Eau de Parfum 40ml Sprej" version

Jag känner till Bill Blass doft huset mycket väl för jag bodde i US i många år,och har haft kill doft från detta hus och har köpt även i Sverige från Parfym Klick.se ,har Mr.Blass(vilken doft) samt Amazing for men!! även har köpt amazing for her till min tjej ,när jag såg denna super fina doften på webben beställde jag bägge flaskan som fanns där för tillfälle :) min tjej (27 år)älskar den!!! denna doft är för real ladies!!denna fina doften lanserdaes 2006.Är blommig fräska kryddig samt grön. Doften innehåller: Mandarin,Galban,Neroli,Hyciant,Jasmin,Lijekonvalj,Sandelträ och Mysk.denna fina doften är såååå bedårande och såååå söt.är en härlig lätt doft som varar minst i 6-7 timmar.

Bill Blass

Doftfamilj

BLOMMIG
Produkter i den här samlingen

Det finns för närvarande inga produkter tillgängliga för denna kollektion.

Tillagt I Kundvagnen
Stäng
Lägger Till...