Bill Blass - För henne

Av: Bill Blass   Lanserad: 2006

Bill Blass av Bill Blass. Detta är en blommig doft för kvinnor. Den består av grön mandarin, galban, neroli, tuberosen, vit hyacint, jasmin, liljekonvalj, sandelträ och mysk.

Bill Blass av Bill Blass lanserades 2006.

Se Recensioner
Bill Blass Eau de Parfum 40ml Sprej
(3)
Bill Blass Eau de Parfum 40ml SprejBästa Blommig doft för 24/7*****
Amir,
Recension av "Eau de Parfum 40ml Sprej" version

Bill Blass Eau de Perfum 40ml som lanserades 2006. Bill Blass är en Amerikanskt modehus som etablerat av William Blass i 1970,Designer har 15 dofter(1978-2011) Denna super fina blommig grön doften är verkligen en hidden gem för tjejer/damer.Jag själv har kill doften från detta modehuset som heter: Mr.Blass som är Läderig doft , köptes i USA. Bästa läder doft*****!! Denna super härliga doften har toppnoter : Grön mandarin,galbanum,neroli. Hjärtnoter:Tuberros,Hyacinth,Jasmin,Liljekonvalj. Basnoter: Sandelträ,Mysk. Doft10/10 sillaget 8/10, Långtliv 10/10.Pris 10/10. min tjej älskar denna doft så jätte mycket samt folk(tjej/dam)alltid frågar henne vilken doft hon bär på enligt henne.bästa tjej doft för lite pengar*****,en härlig hidden gem som är 10*!!!

Bill Blass Eau de Parfum 40ml SprejBästa doft för Höst/Vinter/Vår*****
Amir,
Recension av "Eau de Parfum 40ml Sprej" version

Kort och gott: jag köpte denna doft som blind köp till min tjej,hon bara älskar den så mycket, då satt jag ner och beställde några till som back-up även ska ha ett par till Julklapp till nån!Denna super fina doften är en Blommig grön doft, med vita blommor,tuberros,färska kryddig samt citrus.Ni tjejer/damer om ni vill/önskar er en högre konfident nivå i allmänhet är denna super fina parfymen är så lämplig att bära, är ej så varaktig på sommaren utan är bäst för kalla väder liksom höst,vinter samt vår!Doften får en super 5*,denna fina doften lanserades 2006!förresten.....Jag känner till detta hus mycket väl från min tid i USA!!Har ett par doftar för killar själv,Bäst*****

Bill Blass Eau de Parfum 40ml SprejBedårande och så söt doft*****
Amir,
Recension av "Eau de Parfum 40ml Sprej" version

Jag känner till Bill Blass doft huset mycket väl för jag bodde i US i många år,och har haft kill doft från detta hus och har köpt även i Sverige från Parfym Klick.se ,har Mr.Blass(vilken doft) samt Amazing for men!! även har köpt amazing for her till min tjej ,när jag såg denna super fina doften på webben beställde jag bägge flaskan som fanns där för tillfälle :) min tjej (27 år)älskar den!!! denna doft är för real ladies!!denna fina doften lanserdaes 2006.Är blommig fräska kryddig samt grön. Doften innehåller: Mandarin,Galban,Neroli,Hyciant,Jasmin,Lijekonvalj,Sandelträ och Mysk.denna fina doften är såååå bedårande och såååå söt.är en härlig lätt doft som varar minst i 6-7 timmar.

Bill Blass

Doftfamilj

BLOMMIG
Produkter i den här samlingen
Du Kanske Även Gillar De Här Kollektionerna
FRÅN
241 kr
Bill Blass Nude
FRÅN
300 kr
Bill Blass Hot
HOTHot från Bill Blass är en...
FRÅN
279 kr
Bill Blass Basic Black
BASIC BLACKInnehåller inslag av nejlika,...
FRÅN
418 kr
Versace Versense
VERSENSEVersense från Versace Detta är...
Tillagt I Kundvagnen
Stäng
Lägger Till...