Utförsäljnings Priser | Begränsad Tillgänglighet | Klicka för att Handla

Bill Blass Parfym & Dofter För Kvinnor

Bill Blass hade modet i blodet från get-go. Han var son till en sömmerska och började sy och sälja aftonklänningar vid 15 års ålder till en New York tillverkare. När han blev 17 flyttade han till New York för att officiellt studera mode. År 1970 köpte han ut Maurice Rentner Ltd, där han hade arbetat i många år, och döpte om det Bill Blass Limited. Under de kommande 30 åren Blass expanderat sitt varumärke utöver grunderna till att omfatta badkläder, pälsar, bagage, parfym och choklad. År 1999 Blass pension och sålde Bill Blass Limited Michael Groveman och Harest Tharani. Michael Vollbracht har varit husets chefsdesigner sedan.
The Blass House tillverkar och säljer en imponerande lista av lyckade parfymer, däribland Amazing Woman, Amazing Aftershave cologne för män, Nude för kvinnor, Basic Black för kvinnor och Bill Blass för kvinnor.

Se Recensioner
Bill Blass Eau de Parfum 40ml Sprej
(4)
Bill Blass Nude Eau De Cologne 100ml SprejBÄSTA DOFT FÖR TJEJER/DAMER*****
Amir,
Recension av "Bill Blass Nude Eau De Cologne 100ml Sprej" version

Bill Blass Nude är en vedartad,grön,aromatisk,gul blommig samt aldehydiska. Nude är en blommig doft med noter av: aldehyder,ros,narcissus,jasmin, ylang-ylang. mos,muskus,vetiver,sandelträ.doften är oroligt intim.denna hidden gem(dold pärla) lanserades 1991.Näsan bakom denna super fina doften är Sophia-Grojsman. den är 90% som Bijan Nude-Bijan som min tjej älskar även den så mycket oxå.fast den är min tjejs nya kärlek doft. doften är en 10* med bästa pris.cheers

Bill Blass Eau de Parfum 40ml SprejBästa Blommig doft för 24/7*****
Amir,
Recension av "Bill Blass Eau de Parfum 40ml Sprej" version

Bill Blass Eau de Perfum 40ml som lanserades 2006. Bill Blass är en Amerikanskt modehus som etablerat av William Blass i 1970,Designer har 15 dofter(1978-2011) Denna super fina blommig grön doften är verkligen en hidden gem för tjejer/damer.Jag själv har kill doften från detta modehuset som heter: Mr.Blass som är Läderig doft , köptes i USA. Bästa läder doft*****!! Denna super härliga doften har toppnoter : Grön mandarin,galbanum,neroli. Hjärtnoter:Tuberros,Hyacinth,Jasmin,Liljekonvalj. Basnoter: Sandelträ,Mysk. Doft10/10 sillaget 8/10, Långtliv 10/10.Pris 10/10. min tjej älskar denna doft så jätte mycket samt folk(tjej/dam)alltid frågar henne vilken doft hon bär på enligt henne.bästa tjej doft för lite pengar*****,en härlig hidden gem som är 10*!!!

Bill Blass Eau de Parfum 40ml SprejBästa doft för Höst/Vinter/Vår*****
Amir,
Recension av "Bill Blass Eau de Parfum 40ml Sprej" version

Kort och gott: jag köpte denna doft som blind köp till min tjej,hon bara älskar den så mycket, då satt jag ner och beställde några till som back-up även ska ha ett par till Julklapp till nån!Denna super fina doften är en Blommig grön doft, med vita blommor,tuberros,färska kryddig samt citrus.Ni tjejer/damer om ni vill/önskar er en högre konfident nivå i allmänhet är denna super fina parfymen är så lämplig att bära, är ej så varaktig på sommaren utan är bäst för kalla väder liksom höst,vinter samt vår!Doften får en super 5*,denna fina doften lanserades 2006!förresten.....Jag känner till detta hus mycket väl från min tid i USA!!Har ett par doftar för killar själv,Bäst*****

Bill Blass Eau de Parfum 40ml SprejBedårande och så söt doft*****
Amir,
Recension av "Bill Blass Eau de Parfum 40ml Sprej" version

Jag känner till Bill Blass doft huset mycket väl för jag bodde i US i många år,och har haft kill doft från detta hus och har köpt även i Sverige från Parfym Klick.se ,har Mr.Blass(vilken doft) samt Amazing for men!! även har köpt amazing for her till min tjej ,när jag såg denna super fina doften på webben beställde jag bägge flaskan som fanns där för tillfälle :) min tjej (27 år)älskar den!!! denna doft är för real ladies!!denna fina doften lanserdaes 2006.Är blommig fräska kryddig samt grön. Doften innehåller: Mandarin,Galban,Neroli,Hyciant,Jasmin,Lijekonvalj,Sandelträ och Mysk.denna fina doften är såååå bedårande och såååå söt.är en härlig lätt doft som varar minst i 6-7 timmar.

Bill Blass Tidslinje

1989
2007
2006
2006
Bill Blass
BILL BLASS

Bill Blass av Bill Blass. Detta är en blommig doft för kvinnor....

1999
1999
Amazing
AMAZING

Amazing av Bill Blass. Detta är en blommig doft för kvinnor....

1991
1991
Basic Black
BASIC BLACK

Innehåller inslag av nejlika, plommon, mandarin, apelsin,...

Hot
HOT

Hot från Bill Blass är en cypriotisk, blommig doft för...

1990
1990
Bill Blass
Kollektioner
FRÅN
305 kr
Bill Blass Basic Black
BASIC BLACKInnehåller inslag av nejlika, plommon, mandarin, apelsin,...
FRÅN
249 kr
Bill Blass Bill Blass
BILL BLASSBill Blass av Bill Blass. Detta är en blommig doft för kvinnor....
FRÅN
249 kr
Bill Blass Hot
HOTHot från Bill Blass är en cypriotisk, blommig doft för...
FRÅN
244 kr
Bill Blass Nude