Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

Beyoncé Parfym & Dofter För Kvinnor

Beyoncé är en legendarisk amerikansk popstjärna född 1981. Hon är känd för sina många hits, sina många fans och giftermålet med rapparen Jay Z. Beyoncé släppte sin första doft 2010 och denna har sedan dess följts upp av flera doftkollektioner och dessutom en rad specialversioner.

Beyoncé är också känd som Sasha Fierce, Bee och Queen Bey, men vad heter hon egentligen? Hon är född Beyoncé Giselle Knowles-Carter, och växte upp i Houston, Texas. Redan som liten var hon väldigt intresserad av att sjunga och underhålla och som sjuåring fick hon en stående ovation på en talangjakt i hemstaden. Sedan dess har det varit en stadig uppgång för Beyoncé. Som nioåring blev hon medlem i Destiny's Child, en popgrupp som hennes pappa hade satt ihop. Gruppen skulle med tiden bli en av världens mest populära tjejgrupper någonsin. 2003 bestämde sig Beyoncé för att istället bli soloartist och 2005 bröt hon helt med Destiny's Child. Hittar som Crazy In Love och Deja Vu, som hon spelade med maken Jay Z, toppade listor över hela världen. Andra stora hittar var Beautiful Liar, som hon sjöng tillsammans med Shakira, If I Were A Boy, Halo och såklart megahitten Single Ladies (Put a Ring on It). Det sjätte albumet, Lemonade, var ett väldigt personligt album som handlade om otrogenhet och relationsbekymmer. Efter skivan gav sig Beyoncé ut på ännu en världsturné som skulle bli hennes största någonsin. Hon spelade bland annat direktsänt TV för hundratals miljoner tittare på amerikanska sporteventet Superbowl 50 och återförenade Destiny's Child för några framträdanden.

Beyonce's första parfym heter Heat och lanserades med en stor fest på Manhattan i New York. Över 200 gäster var där för att pröva parfymen och den har sedan dess blivit en favorit för många. Efter succén med Beyoncé Heat har Beyoncé släppt ett flertal parfymer, bland annat Heat Rush, Midnight Heat och Rise. Beyoncé parfymer är intensiva, fräscha och utvecklas i nära samarbete med stjärnan själv.
Visa Mer