Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Betty Boop Parfym & Dofter För Kvinnor

Betty Boop är tecknad figur som skapades av Max Fleischer i början av 30-talet. Fleischer inspirerades av sångerskan Baby Esther, särskilt hennes jazziga sångstil. Betty gjorde sitt första framträdande i den animerade kortfilmen "Dizzy Dishes" och var från början tänkt att vara ett kärleksintresse för karaktären Bimbo. Hon blev en mycket uppskattad bifigur i Fleischers filmer och fick 1932 sin egen show med röstskådespelare som Margie Hines, Ann Rothschild och Cindy Robinson.

Fröken Boop var med i massor av serietidningar och filmer och blev den första tecknade sexsymbolen. Betty blev också något av en symbol för depressionens tidsålder. I hennes tidiga filmer ansågs hennes lättklädda stil mycket vågad och de korta svarta klänningarna och synliga strumpebanden var nog så viktigt för figurens popularitet. Detta var innan den så kallade Hayes-koden gjorde intåg och gjorde det olagligt att anspela på sex eller vissa lättklädda figurer. 2015 firade Fleischer Studios Boops 85-årsjubileum med en serie i åtta delar om Bettys karriär.

Den första Betty Boop parfymen lanserades 1994. Den här sensuella orientaliska blomdoften fångar Bettys oskylda men förföriska karaktär. 2011 lanserade fyra nya Betty Boop parfymer på en och samma gång; Party Betty, Princess Betty, Sexy Betty och Angel Betty med fruktiga och blommiga noter i snygga flaskor i specialutgåva som passar perfekt på nattduksbordet hos alla Boop-fans.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.