Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Majestic Cashmere av Bentley

Per Sida
Sortera
Majestic Cashmere från Bentley är en träig doft för män och kvinnor.

En doft för de som uppskattar de finare sakerna i livet, Majestic Cashmere tar oss med på en resa till Goa. Kraftig rökelse, koriander och patchouli stöds av träiga toner och en mjuk långvarig mysk i basen. En doft så klassisk och diskret som en neutralfärgad Bentley Continental, den är väldigt lätt att bära och får dig att känna dig elegant och sofistikerad.

Majestic Cashmere är en del av en tredelad doftlinje som kallas "Bentley Beyond - The Collection", en exklusiv unisexdoft som tar oss med på en resa till tre oförglömliga destinationer. Flakonen är en vacker flaska inspirerad av de klassiska glasstrålkastarna i Continental GT. Ett mästerverk för din dofthylla.

Majestic Cashmere lanserades av Bentley 2019.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.