Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

Benetton Parfym & Dofter För Kvinnor

Benetton är ett välkänd lyxmärke som startades i Italien i mitten på 60-talet av Luciano Benetton. De ljusa färgerna och de enkla formerna som många känner igen från märkets kläder och reklamfilmer var en del av designen redan på den här tiden.

I början av åttiotalet fick märket ta emot det franska "Grand Prix de la Publicité" för sina ovanliga och på den tiden oerhört omtalade marknadsföringskampanjer som tog upp allvarliga ämnen som rasism, homosexualitet och till och med dödsstraffet.

Benetton har också lanserat hudvårdsmärket Sisley. På senare år har man också blivit uppskattade för sitt miljötänk och 2015 inkluderade organisationen Greenpeace Benetton på sin lista över de företag som värnar allra mest om miljö och hållbarhet.

Benetton tillverkar inte bara kläder utan har även lanserat en rad framgångsrika parfymer. Bland de bästa dofterna från Benetton hittar vi B. United Woman (2004) med fruktiga och blommiga doftnoter och Energy (2008), en fräschare parfym med mer citrus. De här dofterna har också motsvarande dofter för män.

Andra populära parfymer från Benetton är Hot (1997) och Essence (2008). Hot är grundar sig kring varma doftnoter, trä och jord medan Essence är en fräsch och blommga doft för kvinnor. Båda produkterna har en serie med komplimenterade produkter och body mists. Benetton Giallo Woman är en del av den exklusiva Colori Collection och varje flaska kommer med unik graffiti. Parfymen är en härlig blandning av bär, mint och lotus.
Visa Mer