Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Benetton Parfym & Dofter För Kvinnor

Benetton är ett välkänd lyxmärke som startades i Italien i mitten på 60-talet av Luciano Benetton. De ljusa färgerna och de enkla formerna som många känner igen från märkets kläder och reklamfilmer var en del av designen redan på den här tiden.

I början av åttiotalet fick märket ta emot det franska "Grand Prix de la Publicité" för sina ovanliga och på den tiden oerhört omtalade marknadsföringskampanjer som tog upp allvarliga ämnen som rasism, homosexualitet och till och med dödsstraffet.

Benetton har också lanserat hudvårdsmärket Sisley. På senare år har man också blivit uppskattade för sitt miljötänk och 2015 inkluderade organisationen Greenpeace Benetton på sin lista över de företag som värnar allra mest om miljö och hållbarhet.

Benetton tillverkar inte bara kläder utan har även lanserat en rad framgångsrika parfymer. Bland de bästa dofterna från Benetton hittar vi B. United Woman (2004) med fruktiga och blommiga doftnoter och Energy (2008), en fräschare parfym med mer citrus. De här dofterna har också motsvarande dofter för män.

Andra populära parfymer från Benetton är Hot (1997) och Essence (2008). Hot är grundar sig kring varma doftnoter, trä och jord medan Essence är en fräsch och blommga doft för kvinnor. Båda produkterna har en serie med komplimenterade produkter och body mists. Benetton Giallo Woman är en del av den exklusiva Colori Collection och varje flaska kommer med unik graffiti. Parfymen är en härlig blandning av bär, mint och lotus.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.