Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Banana Republic Parfym & Dofter För Kvinnor

Namngivet efter ett politiskt tillstånd, då ett land är ostabilt och beroende av en speciell exportvara. Märket Banana Republic grundades 1978 av ett Amerikanskt par från solskensstaten Kalifornien. De började med att sälja kläder med safaritema som stod ut från mängden bland alla andra modemärken. De sålde sina saker genom en originell, handritad katalog där kläderna ofta hade medföljande historier som kryddade kollektionen. Dessa visade sig vara en fantastisk succe eftersom att det genererade majoriteten av de försäljningar som gjordes av denna klädesgigant som hade lyckats göra ett namn för sig själva inom både mode för män och för kvinnor. Detta mycket för att de hade utsmyckat sina butiker med autentiska element såsom riktiga Jeepar och löv så väl som andra atomosfäriska element såsom dimma och ånga.

Banana Republic gjorde sig känt som ett av de ledande klädesmärkena inom både herr&damkläder. 1983 köptes företaget av GAP Inc, en annan stor klädesjätte för dammode, vilkens intention var att designa om varumärket Banana Republic som en mer mainstream, lyxig återförsäljare av damkläder. Detta betydde att alla de charmiga och unika element som gjorde Banana Republic till unikt, kom att bytas ut mot en äldre, mer mogen & lyxig stil.

Den första doften som lanserades av Banana Republic var en Unisex-doft vid namn ”Classic” den kom ut 1995. Företaget fortsatte efter detta att producera nya dofter för både män och kvinnor och har nu utvidgat sin kollektion till att också innefatta doftljus och givetvis, intet till att förglömma deras klädeskollektioner. Banana Republics mål var att återspegla sitt mission i alla produkter som de producerade.

Banana Republic återspeglar en Amerikansk medvetenhet med en positiv och optimistisk utgångspunkt. Den tidlösa stilen fångar en modern tolkning av klassiskt mode och dess avslappnade attityd uttrycker en komfortabel och självsäker kvalitet. Den äventyrliga nischen av kollektionen är byggt på dess arv som vilar i resandet och ett liv fyllt av passion, samt öppenheten till att upptäcka. Modeller såsom Angelina Lindvall och kvinliga celebriteter så som Zoe Saldana, Selma Blair och Jessica Alba är alla stora beundrare av denna klädesgigant som vi är säkra på kommer att förbli ett namn att räkna med i flera år framöver.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.