Utförsäljnings Priser | Begränsad Tillgänglighet | Klicka för att Handla

Banana Republic Parfym & Dofter För Kvinnor

Namngivet efter ett politiskt tillstånd, då ett land är ostabilt och beroende av en speciell exportvara. Märket Banana Republic grundades 1978 av ett Amerikanskt par från solskensstaten Kalifornien. De började med att sälja kläder med safaritema som stod ut från mängden bland alla andra modemärken. De sålde sina saker genom en originell, handritad katalog där kläderna ofta hade medföljande historier som kryddade kollektionen. Dessa visade sig vara en fantastisk succe eftersom att det genererade majoriteten av de försäljningar som gjordes av denna klädesgigant som hade lyckats göra ett namn för sig själva inom både mode för män och för kvinnor. Detta mycket för att de hade utsmyckat sina butiker med autentiska element såsom riktiga Jeepar och löv så väl som andra atomosfäriska element såsom dimma och ånga.

Banana Republic gjorde sig känt som ett av de ledande klädesmärkena inom både herr&damkläder. 1983 köptes företaget av GAP Inc, en annan stor klädesjätte för dammode, vilkens intention var att designa om varumärket Banana Republic som en mer mainstream, lyxig återförsäljare av damkläder. Detta betydde att alla de charmiga och unika element som gjorde Banana Republic till unikt, kom att bytas ut mot en äldre, mer mogen & lyxig stil.

Den första doften som lanserades av Banana Republic var en Unisex-doft vid namn ”Classic” den kom ut 1995. Företaget fortsatte efter detta att producera nya dofter för både män och kvinnor och har nu utvidgat sin kollektion till att också innefatta doftljus och givetvis, intet till att förglömma deras klädeskollektioner. Banana Republics mål var att återspegla sitt mission i alla produkter som de producerade.

Banana Republic återspeglar en Amerikansk medvetenhet med en positiv och optimistisk utgångspunkt. Den tidlösa stilen fångar en modern tolkning av klassiskt mode och dess avslappnade attityd uttrycker en komfortabel och självsäker kvalitet. Den äventyrliga nischen av kollektionen är byggt på dess arv som vilar i resandet och ett liv fyllt av passion, samt öppenheten till att upptäcka. Modeller såsom Angelina Lindvall och kvinliga celebriteter så som Zoe Saldana, Selma Blair och Jessica Alba är alla stora beundrare av denna klädesgigant som vi är säkra på kommer att förbli ett namn att räkna med i flera år framöver.

Se mer

Banana Republic Tidslinje

1994
2012
2011
2011
Wildbloom
WILDBLOOM

Wildbloom av Banana Republic. Detta är en blommig doft för...

2009
2009
Republic of Women
REPUBLIC OF WOMEN

Republic of Women av Banana Republic. Detta är en blommig doft...

2007
2007
Malachite
MALACHITE

Malakit av Banana Republic. Detta är en orientalisk doft för...

2006
2006
Alabaster
ALABASTER

Alabaster av Banana Republic. Detta är en blommig doft för...

Jade
JADE

Jade av Banana Republic. Detta är en fräsch och blommig doft...

Rosewood
ROSEWOOD

Rosewood av Banana Republic. Detta är en orientalisk doft. Den...

1995
1995
Classic
CLASSIC

Classic av Banana Republic. Detta är en fräsch doft för både...

W
W

W av Banana Republic. Detta är en blommig doft för kvinnor. Den...

Banana Republic
Kollektioner
FRÅN
98 kr
Banana Republic Malachite
MALACHITEMalakit av Banana Republic. Detta är en orientalisk doft för...