Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Pour Elle av Azzaro

Per Sida
Sortera
Pour Elle av Azzaro är en orientalisk och blommig doft för kvinnor.

Denna ursprungliga Eau de Parfum är byggd på en unik blandning av citrus och kardemumma. När de färska tonerna utvecklas avslöjar den ett vackert hjärta av ros och lilja som torkar på en behaglig bas av olibanum och kashmerskog.

En nytolkning av Pour Elle lanserades två år efter lanseringen i form av en rosa Eau de Toilette. Den här versionen är mer skonsam och sensuell som färgen antyder. Kardemumman och rosen kombineras med vit mysk i denna version för att skapa en fängslande arom.


Azzaro pour Elle, den efterlängtade kvinnliga motsvarigheten till Azzaro pour Homme (1978), lanserades 2015, följt av en Eau de Toilette-version 2017.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.