Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

Azzaro Parfym & Dofter För Kvinnor

Loris Azzaro föddes till sicilianska föräldrar i Tunisien 1933 och hade en fin uppväxt. Intresset för mode och Haute Couture föddes tidigt och 1962 öppnade Azzaro sin första butik i Paris. Bara några år senare hade företaget växt och även om Azzaro vid denna tid var mest känd för de glamorösa plagg han designade åt den franska samhällseliten skulle hans påhittiga och vågade stil snart göra honom berömd utanför de cirklarna. Hans stil utvecklades också, ett typexempel är de vackra ringbrynjeklänningarna. Samtidigt som modehuset Azzaro växte började man även intressera sig för andra typer av produkter och snart skulle Azzaro vara lika känd för sina dofter som sina modekollektioner.

Azzaro hävdade själv att han hämtade mycket inspiration från den Tunisiska naturen och de öppnade skyarna, vilket kanske förklarar varför hans favoritfärg var blå. Den första parfymen, "Couture", för kvinnor, lanserades 1975 och kom att bli Azzaros signaturdoft. Designern avled 2003 men lämnade ett bestående intryck. Den franska designern Vanessa Seward tog över företaget fram till 2011 och forsatte utveckla Azzaros lyxiga och världsvana vision.

Azzaro erbjuder idag över 50 dofter. Förutom den berömda signaturdoften "Couture" är det värt att nämna den vitablommiga Azzaro 9 (1984), den söta och orientaliska Oh La La (1993), den aromatiska Eau Belle D'Azzaro (1995) med blom och citrusinslag, den härligt fruktiga Azzura (1999), den uppfriskande citrusdoften Orange Tonic (2002), den blommiga och vedartade mysken i Visit for Women (2004), de gröna aldehydnoterna i Now for Women (2007) och den söta och blommiga Duo for Women (2011) för att nämna ett fåtal.
Visa Mer