Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

Avril Lavigne Parfym & Dofter För Kvinnor

Avril Lavigne är en sångerska och musiker som föddes i Ontario, Kanada. Hennes första album, Let Go från 2002, gjorde henne henne känd för hela världen med en mix av pop och punkrock. Idag har hon 8 grammisnomineringar i bagaget och har sålt över 40 miljoner skivor. Förutom musiken är hon intresserad av mode och musik och har dessutom släppt en flera mycket populära parfymer.

Avril växte upp i Kanada och visade ett stort musikintresse från en tidig ålder. Hon är självlärd och började skriva egna låtar efter att ha lärt sig spela 3 instrument. Som tonåring uppträdde hon med stora namn från countryvärlden såsom Shania Twain. Hon blev erbjuden sitt första skivkontrakt som 16-åring och bestämde sig då för att sluta skolan och ägna sig helt åt musiken. Debutsingeln Complicated gick direkt upp på listorna och banade väg för en otroligt framgångsrik karriär. Många känner nog igen Lavignes punkiga stil, både när det gäller kläderna och musiken. Hon är inspirerad av band som Ramones, Nirvana och hennes makes band sum41. Hon har stora hittar med låtar som Girlfriend, Hello Kitty och I’m With You. Lavigne har också skrivit låten Breakaway till Kelly Clarkson och har också skrivit musik till filmen Alice in Wonderland. Hon har på senare år också blivit mer aktiv som skådespelerska och har dykt upp i filmer som Fast Food Nation. Hon lider av borrelia och har grundat en organisation, Avril Lavigne Foundation, som bland annat jobbar med att informera om sjukdomen.

Avril Lavigne har släppt en framgångsrik kollektion med parfymer för kvinnor som hade premiär 2009 med den prisbelönta Black Star. Black Star (2009) kombinerar en fruktig toppnot med ett blommigt hjärta och en bas av choklad, vanilj, sandelträ och mysk. Ett år senare lanserade den blommiga och fruktiga Forbidden Rose (2010) som kommer i en lila flaska med en svart ros. Doften inleds med rött äpple och persika som kryddats upp med peppriga noter som smälter i ett hjärta av Granny Smith-äpple, heliotrop och lotus på en varm bas med noter av mexikansk choklad, vanilj och sandelträ. Den sötare och fräschare Wild Rose (2011) kommer i samma flaska men i en ljusrosa version. Avril Lavigne parfymer gör i samarbete med företaget Procter & Gamble.
Visa Mer