Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

Ariana Grande Parfym & Dofter För Kvinnor

Ariana Grande-Butera (mer känd som Ariana Grande eller Ari) föddes i Florida 1993 och är en välkänd skådespelerska, dansare och sångerska. Arianas började sin karrirär på scen när hon hade en roll i Broadway-musikalen 13. Den var inte förrän hon spelade i Nickelodeons serie Victorious som Ariana fick sitt verkliga genombrott. Efter att hon sjungit på TV-seriens soundtrack fick hon skivkontrakt 2012. Hennes första album "Yours Truly" släpptes 2013 och den andra skivan, "My Everything", kom ut 2014. Båda släppen toppade listan i USA.

2015 släppte Ariana Grande sin första parfym; Ari. Det är en förföriskt söt doft för kvinnor med noter av marshmallows, frukt och mysk i en väldigt gullig flaska med en lilla pom-pom.

På Alla Hjärtans Dag 2016 släppte Ariana en könsneutral doft i begränsad upplaga. Frankie (2016), som doften fått heta, är döpt efter Ariana Grandes bror. Doften gjordes för att visa att det inte ska vara viktigt för märken att sätta ett kön på sina produkter och att man själv ska kunna välja vilka dofter man gillar att bära.
Visa Mer