Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Ariana Grande Parfym & Dofter För Kvinnor

Ariana Grande-Butera (mer känd som Ariana Grande eller Ari) föddes i Florida 1993 och är en välkänd skådespelerska, dansare och sångerska. Arianas började sin karrirär på scen när hon hade en roll i Broadway-musikalen 13. Den var inte förrän hon spelade i Nickelodeons serie Victorious som Ariana fick sitt verkliga genombrott. Efter att hon sjungit på TV-seriens soundtrack fick hon skivkontrakt 2012. Hennes första album "Yours Truly" släpptes 2013 och den andra skivan, "My Everything", kom ut 2014. Båda släppen toppade listan i USA.

2015 släppte Ariana Grande sin första parfym; Ari. Det är en förföriskt söt doft för kvinnor med noter av marshmallows, frukt och mysk i en väldigt gullig flaska med en lilla pom-pom.

På Alla Hjärtans Dag 2016 släppte Ariana en könsneutral doft i begränsad upplaga. Frankie (2016), som doften fått heta, är döpt efter Ariana Grandes bror. Doften gjordes för att visa att det inte ska vara viktigt för märken att sätta ett kön på sina produkter och att man själv ska kunna välja vilka dofter man gillar att bära.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.