Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Pink Sugar av Aquolina

Per Sida
Sortera
Pink Sugar by Aquolina är en söt gourmetdoft för kvinnor och är den första parfym som någonsin skapats av det italienska företaget.

Det öppnar med toppnoter av gröna fikonblad, mustig siciliansk apelsin och levande bergamott som avslöjar ett lekfullt hjärta av liljekonvalj, röda frukter och lakritsblomma; när dessa noter utsöndrats hittar du en gourmetbas av krämig vanilj, karamell, mysk och trä

Denna läckra, söta och unika doft har blivit riktigt populär sedan dess debut och den karakteristika rosa- och vitrandiga förpackning med en virvel överst tar dig till en livlig värld av uppfriskande glass, söt fruktkräm och vattnande sockervadd.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.