Aquolina Parfym & Dofter För Kvinnor

Aquolina är ett italienskt märke som gör smink och parfym. Deras mest populära produkt är den härligt söta parfymen Pink Suggar. Denna godisaktiga doft har blivit mycket populär och har släppts i flera olika versioner.

Företaget startades av Antonella Pascale och är en del av det större kosmetikföretaget Selectiva SPA. Från början gjorde märket enbart body lotions och smink. Selectiva och Aquolina fokuserar på vad som brukar kallas gourmandprodukter. Detta innebär inte att man kan äta produkterna utan att de är inspirerade av ätliga saker, särskilt godis. Alla som prövat de härliga dofterna känner till de fruktiga, krämiga och sockriga dofterna Aquolina skapar och detta är nyckeln till deras framgångar. Idag är märket känt som det ledande märket för gourmand parfym och produkterna säljs i mer än 50 länder.

Pink Sugar är den mest välkända Aquolina parfym och av goda skäl. Denna härliga doft blandar kola, spinnet socker och marshmallows i en enda doft som dessutom har helt otrolig hållbarhet. Parfymen Pink Sugar lanserades 2004 och är ett måste för alla som älskar sötsaker. Det är en stark och ihållande doft som passar bra att blanda med andra parfymer eftersom den är så enkel. Gold Sugar (2013) är en blommig version av Pink Sugar med apelsinblom, kokosnöt och grädde. Pink Flower är ett nyare tillägg till sortimentet och doftar av ros, färsk frukt och bär med kryddor och svartpeppar. Detta är en mer mogen version av den klassiska Pink Sugar-parfymen och passar alla som växte upp med originaldoften men kanske letar efter något lite mindre sött. De flesta Pink Sugar produkter finns i presentset med parfym, body lotion och duschgel.

Se mer

Aquolina Tidslinje

2003
2016
2015
2013
2013
Gold Sugar
GOLD SUGAR

Gold Sugar från Aquolina är en orientalisk vaniljdoft. Den...

2007
2007
Pink Sugar Sensual
PINK SUGAR SENSUAL

Aquolina Pink Sugar Sensual av Aquolina. Den består av söta...

2004
2004
Pink Sugar
PINK SUGAR

Pink Sugar av Aquolina. Detta är en härligt söt doft för...

Aquolina
Kollektioner
FRÅN
78 kr
Aquolina Gold Sugar
GOLD SUGARGold Sugar från Aquolina är en orientalisk vaniljdoft. Den...
FRÅN
83 kr
Aquolina Pink Sugar
PINK SUGARPink Sugar av Aquolina. Detta är en härligt söt doft för...
FRÅN
83 kr
Aquolina Pink Sugar Sensual
PINK SUGAR SENSUALAquolina Pink Sugar Sensual av Aquolina. Den består av söta...
FRÅN
119 kr
Aquolina Pink Sugar Simply Pink
FRÅN
116 kr
Aquolina Simply Pink