Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

Aquolina Parfym & Dofter För Kvinnor

Aquolina är ett italienskt märke som gör smink och parfym. Deras mest populära produkt är den härligt söta parfymen Pink Suggar. Denna godisaktiga doft har blivit mycket populär och har släppts i flera olika versioner.

Företaget startades av Antonella Pascale och är en del av det större kosmetikföretaget Selectiva SPA. Från början gjorde märket enbart body lotions och smink. Selectiva och Aquolina fokuserar på vad som brukar kallas gourmandprodukter. Detta innebär inte att man kan äta produkterna utan att de är inspirerade av ätliga saker, särskilt godis. Alla som prövat de härliga dofterna känner till de fruktiga, krämiga och sockriga dofterna Aquolina skapar och detta är nyckeln till deras framgångar. Idag är märket känt som det ledande märket för gourmand parfym och produkterna säljs i mer än 50 länder.

Pink Sugar är den mest välkända Aquolina parfym och av goda skäl. Denna härliga doft blandar kola, spinnet socker och marshmallows i en enda doft som dessutom har helt otrolig hållbarhet. Parfymen Pink Sugar lanserades 2004 och är ett måste för alla som älskar sötsaker. Det är en stark och ihållande doft som passar bra att blanda med andra parfymer eftersom den är så enkel. Gold Sugar (2013) är en blommig version av Pink Sugar med apelsinblom, kokosnöt och grädde. Pink Flower är ett nyare tillägg till sortimentet och doftar av ros, färsk frukt och bär med kryddor och svartpeppar. Detta är en mer mogen version av den klassiska Pink Sugar-parfymen och passar alla som växte upp med originaldoften men kanske letar efter något lite mindre sött. De flesta Pink Sugar produkter finns i presentset med parfym, body lotion och duschgel.
Visa Mer