Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Antonio Banderas Parfym & Dofter För Kvinnor

Antonio Banderas är en spansk skådespelare. Han är också regissör, producent och dessutom något av en veteran inom parfymvärlden. Den stilige skådespelaren var en av Hollywoods bäst betalda när han var som störst. Han blev upptäckt när han var med i en lågbudget-film som Madonna råkade se. Detta ledde i sin tur till att Banderas blev mer uppmärksammad i media.

Genombrottet kom när han spelade Tom Hanks älskare i den hyllade filmen Philadelphia från 1993. Sedan dess har han haft stora roller i filmer med Sylvester Stallone, Madonna, Angelina Jolie och Catherine Zeta-Jones. Han spelar ofta sensuella och förföriska män, och var dessutom mannen bakom masken i filmerna om Zorro.

Banderas har lanserat över 50 dofter genom åren. 1999 lanserade den sin första doft för kvinnor, Diavolo per Donna. Detta är en sofistikerad och elegant doft med noter av gröna löv, grönt té och grapefrukt i toppen med ett hjärta av nektarin, viol och ros på en bas av sandelträ, plommon och mysk. 2010 lanserade han sin kollektion. Her Secret (2012) är en kraftfull parfym för kvinnor för kvinnor som är tänkt som den ultimata förföriska doften. En ny version, Her Golden Secret, lanserades 2013. Detta är en sofistikerad och feminin doft med bergamott, mandarin, äpple, gardenia, patchouli och cederträ. Her Secret Game är en doft i begränsad upplaga från 2015 och är en fräsch och fruktig doft för eleganta och mystiska kvinnor. Den fjärde Banderas doften i Secret-kollektionen är Her Secret Night. Denna doft stärker nattens sensuella harmoni med en ljuvlig blandning av svartvinbär, grönt äpple, mandarin och citron dränkt i en bukett av gardenia och apelsinblom. Den varma basen utgörs av patchouli, ambra, sandelträ och tonkaböna.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.