Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

Anna Sui Parfym & Dofter För Kvinnor

Anna Sui är en berömd och världskänd modeskapare och ett av de mest omtalade namnen i modevärlden. Hon har lyckats skapa sig ett namn för att ständigt lyckas att hålla sina tidlösa kollektioner trendiga genom att involvera olika kulturer och etniciteter i hennes kreationer.

Sui föddes 4 Augusti 1955 i Detroit av föräldrar med kinesiskt ursprung. Sui visste att hon ville bli en modeskapare vid en ålder av 4 år. När hon var liten var hon under intryck av att detta enkelt kunde lösas med en 3-stegsmetod, vilken innefattade att flytta till Paris och sedan till New York, men lyckan till framgång skulle inte börja förrän många signifikanta år senare, detta tack vare hennes fantastiska supermodellvänner, Naomi Campbell och Linda Evangelista som motiverade henne att visa sina mästerverk på catwalken.

Sui öppnade sin flaggskeppsbutik i New York 1991 och hennes framgång har sedan dess fortsatt att växa, hon har idag fristående butiker i mer än 50 olika länder. Sui visar gång på gång prov på mångfald inom modeskapande, hennes framgång idag snuddar vid både barnkläder, mobiltelefoner, skokollektioner samt modeaccessoarer. Hon är mycket uppskattad på den Asiatiska, Europeiska, Mellanösterns marknader.

På toppen av sin framgångsvåg ärades hon med titeln ”Top5 Fashion Icons of the Decade” och prisades med ett livsverkspris från ”Council of Fashion Designers of America” och tog därmed plats tillsammans med modeikoner som Yves Saint Laurent, Giorgio Armani, Ralph Lauren och Diane Von Furstenberg. Anna Sui kan stolt stoltsera med att ha skapat, kläder, skor, smink, glasögon, accessoarer samt Parfymer. Den första parfymen som kom ut under Anna Sui's namn lanserades 1999 och var självbetitlad.

Hennes dofter har samlarvärde och de är mest kända för sina kreativa förpackningar & flaskor. Några exempel på detta är Sui Love (2002) som vilken har en flaska som är formad som en färgglad fjäril och hintar av 60-tales Peace & Love-era, La Vie de Boheme (2012) som är en av de senaste dofterna från Sui, den bär på mycket inspiration från den bohemiska själen och är utformad med intentionen att bäraren skall kunna göra ett unikt intryck på andra, samt kunna uttrycka sin individualitet, tillslut Dolly Girl (2003), vilken har byggts på drömmar, minnen och fantasi av skaparen, som minner av då hon fortfarande var ung och lekte med sin moders parfymer och provade hennes kläder.

Framgångssagan om Anna Sui fortsätter att växa, både innifrån och utifrån. Hon dominerar mode för kvinnor och hennes mycket framgångsrika Parfymkollektion, med hennes designer som lockar många kändisar såsom Blake Lively, Naomi Campbell, Sofia Coppola, Liv Tyler och Courtney Love. Hon har utsetts till en av världens 5 bästa modeskapare under det förra årtiondet och har också fått profilera sig i ”Newsweek Women & Leadership” inte till att förglömma hennes livsverkspris som tjänar för att ära hennes kontribution till Amerikanst mode för hennes enastående individualitet inom industrin.
Visa Mer