Ann Summers Parfym & Dofter För Kvinnor

Ann Summers är en brittisk kedja som startades 1970 av Kim Caborn Waterfield. Företaget säljer sexiga underkläder, massagestavar och andra leksaker för vuxna. Märket fick sitt namn efter hans sekreterare Annice Summers. Företaget köptes av Ralph och Davild Gold 1971 och har växt till sig ordentligt genom åren. Företaget är nu värt över 1 miljard och har 145 butiker. Ann Summers har nominerats till ett flertal priser av Cosmopolitan, Drapers, Reveal och Fabulous. Golds dotter Jacqueline Gold fick 2016 ta emot en CBE, det brittiska imperiets hedersorder.

En av företagets största framgångar var under den så kallade bunny-boomen 1999 när man sålde över 1 million av de kända massagestavarna. 2005 kunde man öppna sin första butik utanför Storbritannien, i Valencia.

I början av tvåtusentalet lanserades den första Ann Summers parfymen, Noir. Det är en söt och sensuell doft som passar perfekt för att förföra någon eftersom den innehåller feromoner. Denna sofistikerade och heta doft kombinerar ljusa blommor och mörka doftnoter för en härligt stimulerande doft som gör sig bäst på natten...

Se Recensioner
Ann Summers Presentset 75ml EDP + 75ml Body Lotion
(1)
Ann Summers Presentset 75ml EDP + 75ml Body LotionHärlig kryddig sensuell doft
Carina Grundström,
Recension av "Ann Summers Presentset 75ml EDP + 75ml Body Lotion" version

En varm, kryddig och sensuell träig doft med rika vita blommor kombinerat med djupa fruktiga inslag som fruktig plommon och davana esoterisk olja. Aphrodisisk helt enkelt ! Har en bas av ädla träslag , mörk vanilj och mysk .

Ann Summers Tidslinje

2014
2016
2015
2015
Aphrodisiac
APHRODISIAC

Aphrodisiac från Ann Summers är en vedartad doft för...

Ann Summers
Kollektioner