Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

Alyssa Ashley Parfym & Dofter För Kvinnor

Alyssa Ashley är ett franskt parfymmärke som grundades på 60-talet av Houbigant. Den första Alyssa Ashley-doften, Musk, lanserades 1969 och var en stor framgång. Man släppte också nya versioner av denna doft såsom White Musk och Musk Extreme och dessutom helt nya dofter.

Namnet Alyssa Ashley kommer faktiskt inte fårn en riktig person. Detta namn uppfanns av parfymören bakom projektet, Luca Maffei, och inspirerades av hans dotter Alyssa, som hande fått smeknamnet Ashley på grund av sitt långa blonda hår. Musk från Alyssa Ashley är en av de klassiska myskdofterna. Doften av mysk blev väldigt populärt i slutet av 60-talet och mysknoter dominerade parfymmarknaden fram till början av 80-talet. Unga människor på den här tiden var väldigt intresserade av enkla och naturliga ingredienser och bar hellre ekologiska oljor än påkostade parfymer. Myskoljan som lanserades 1969 är känd för sitt utmärkta hållbarhet och doftar av fräsch citrus och blommor. Detta är en sann unisexdoft vilket också syns på flaskan, som visar en manlig och kvinnlig symbol tillsammans.

På 2000-talet har Alyssa Ashley kommit tillbaka och märket har släppt många nya dofter. White Musk (2000) är en fräschare doft av originaldoften ljusare och vita blomnoter. Detta är en väldigt ljus och sensuell för kvinnor. Bland andra dofter hittar vi den fräscha och fruktiga Fizzy (2005) och den intensiva Musk Extreme (2009) för kvinnor som är en mer intensiv och varm version än doften Alyssa Ashley är mest känd för.
Visa Mer