Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Alexander McQueen Parfym & Dofter För Kvinnor

Alexander McQueen föddes som Lee McQueen i East End i London, den 17 mars 1969. Vid en ålder av 16 lämnade han skolan för att uppfylla sin dröm om att bli en topp designer. År 1992 öppnade han sin egen studio i East London och hade snart fått sig ett rykte för sin kontroverser och chock taktiker som namnge sina kläder linjer "bumsters" och "Highland Rape". År 1998 orsakade han en enorm uppståndelse med en show som innehöll bil-robotar som sprutade färg över vita bomullsklänningar och en handikappad modell som kliver ner på catwalken på sinnrikt snidade ben.
Han är en av de yngsta formgivare som har uppnått titeln "British Designer of the Year" i 1996, 1997 och igen i 2001.
Tyvärr bestämde han sig för att avsluta sitt liv i februari 2010 och är verkligen saknad av vänner och familj, samt modebranschen.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.