Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Fatale av Agent Provocateur

Per Sida
Sortera
Fatale av Agent Provocateur är en sensuell doft för kvinnor.

Den flirtiga blandningen av rosa paprika, svarta vinbär, krämig gardenia, sötad mango, vanilj, orkidé och mysk utgör en mycket feminin doft. Fatale får sitt namn från uttrycket 'Femme Fatale' som översätter till 'farlig kvinna' på franska. Detta är en kraftfull doft för en kraftfull kvinna.

Detta brittiska företag är känt för att skapa förförisk underkläder och har tidigare lanserat dofter som är representativa för deras underklädeskollektioner. Fatale var ett överraskande nytt tillägg till deras sortiment eftersom flaskan skiljer sig mycket från deras vanliga päronformade förpackningar. Det presenteras i glittrande klart glas med en kronformad topp.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.