Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

Agent Provocateur Parfym & Dofter För Kvinnor

Agent Provocateur är ett relativt nyetablerat underklädesföretag som startades upp 1994 av Joseph Corré, som är Vivenne Westwoods son, och hans fru. Butiken öppnades i SoHo, London på Broadwick Street och deras mål var att skapa märkes och kvalitetsunderkläder med en nypa kreativitet. Detta efter att de själv försökt att få tag I sådana produkter på marknaden, men inte lyckats.

Efter att grundaren och hans fru skilde sig 2007 köptes Agent Provocateur av en privat aktör som blev starten på deras växande framgång som de fortfarande rider på idag. Sedan denna aktör tog över har denna ledande underklädeskedja öppnat I 13 olika länder och har över 60 olika butiker världen över, bland annat i Storbritannien, Europa, Nord & Centralamerika, Ryssland, Mellanöstern, Asien och Australien.

Agent Provocateur släppte Augusti år 2000 sin första parfym som gick under namnet Agent Provocateur. Doften var framtagen för att återspegla deras ursprungliga mission. Bilden av ett förföriskt och sensuellt företag. Parfymen de skapade blev en intensiv parfym som nästan kan kallas animalistisk. Det har talats om den som en provokativ-juice som fortfarande idag är en klassiker. Doften presenterades, kontroversiellt nog, I en poslinsflaska som var äggformad, syftet var att knyta an till den ursprungliga målmarknaden.

Tack vare framgångarna för denna parfym har det under åren släppts fler versioner av detta parfym,
Agent Provocateur Eau Emotionnelle (2006), Agent Provocateur Maitresse (2006), Strip (2007), DD Edition (2008), L'Agent (2011) och ett urval av många olika sensuella dofter 2012. Det har varit många kvinliga kändisar som har valt att göra reklam för detta företag, så som Kylie Minogue (2001) Kate Moss (2006) och (2008) Maggie Gyllenhaal tog över efter Kate Moss 2007.
Visa Mer