Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Adidas Parfym & Dofter För Kvinnor

Adidas grundades 1949 av två bröder vid namn Adolf & Rudolf Dassler. Företaget har sedan dess bytt händer ett antal gånger men har aldrig förlorat fokus när det gäller dess sanna passion; sport i alla dess former. Adidas är nu ett globalt fenomen och finns absolut överallt! Från golf till fotboll, tennisplanen till swimmingpoolen och till med OS erbjuder Adidas något för alla behov.

Vi har stort utbud av Adidas-produkter, från uppfriskande body gels och deodoranter till fantastiska dofter. Adidas har ett stort sortiment med dofter för kvinnor med något för varje stil; den aromatiska Citrus Energy (2000), de blommiga ackorden i Pure Lightness (2008), den härliga fruktigheten hos Fruity Rythm (2008), de dynamiska söta accenterna i Fresh Escape (2010), de vedaktiga citrusnoterna i Happy Game (2011) och många fler.

Oavsett om du är en aktiv kvinna som älskar sport och fitness eller ett tvättäkta Adidas-fan kan du vara säker på att hitta något passande bland alla de dofter, deodoranter och dusch & bad-produkter som Adidas erbjuder och tack vare Adidas kunnighet, bredd och expertis kan du vara säker på att du får kvalitet varje gång.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.