Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

Adam Levine Parfym & Dofter För Kvinnor

Adam Noah Levine, född 1979, är en amerikansk sångare, låtskrivare, multiinstrumentalist och skådespelare. Han startade sitt första Kara's Flowers med några klasskamrater; Jesse Carmichael, Mickey Madden and Ryan Dusick. Det hela började bra för bandet och 1997 kom de med i TV-serien Beverly Hills 90210. Efter att försökt slå sig in på listorna utan att lyckas beslutade sig bandet för att gå skilda vägar.

Några år senare mötte bandmedlemmarna upp igen och bestämde sig för att ge musiken ytterligare en chans. De tog med ytterligare en medlem, James Valentine, och bytte namn till Maroon 5. Debutalbumet, Songs About Jane, blev en monsterhit både i USA och i Europa och sålde platinum flera gånger om. Bandet fick ta emot 3 Grammys, 2 Billboard-priser och en MTV Video Music Award.

2007 gjorde Adam Levine sitt första riktiga TV-framträdande i den amerikanska långköraren "Saturday Night Live" och var även med i Comedy Centrals "A Night Of Too Many Stars" och en cameo i "Jimmy Kimmel Live". Levine var också med i realityserien "The Voice" och lyckats leda tre av sina lag till segern.

2013 släppte Adam Levine sin första doft, Adam Levine for Women. Enligt honom själv ville han göra en subtil och elegant doft med inspiration från Tom Ford. Parfymen är en orientalisk blommig doft med noter av saffran, citrus, kryddor, jasmin och rosenblad på en bas av vanilj.
Visa Mer