Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Colonia av Acqua di Parma

Per Sida
Sortera
Acqua di Parma's Colonia är en aromatisk citrusdoft för män och kvinnor. Den släpptes 1916 och var den första doften från det högt ansedda italienska parfymhuset från Parma. Colonia definierade sina kärnvärden där hantverk, kvalitet och uppmärksamhet på detaljer är centrerade.

Den huvudsakliga överenskommelsen i den tidlösa doften är siciliansk citrus, försiktigt blandad med lavendel, rosmarin, bulgarisk ros, jasmin, vetiver, bärnsten och mysk.

Colonia har slitits av några av de mest inflytelserika människorna och Acqua di Parma kan räkna som Audrey Hepburn och Cary Gant bland sina kunder.

Flaskan är enkel men elegant och kommer i den utsökta cylinderboxen som har blivit karakteristisk för Acqua di Parmas produkter.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.