Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

Acca Kappa Parfym & Dofter För Kvinnor

Acca Kappa är ett raffinerat italienskt företag som är känt för sina högkvalitativa dofter, hårborstar och badprodukter. Familjen Krüll har lett företaget sedan 1869 och det är än idag ett familjedrivet bolag som är troget sitt tidslösa arv.

Detta historiska märke låter sina kunder leva den där alldeles speciella livsstilen, den där känslan av fulländning och framgång, fullt ut. Deras förkärlek för naturen ekar genom sortimentet och det gör också Acca Kappas passion för enkelhet och naturlig skönhet.

Sortimentet med dofter för kvinnor är berömt för sina frestande, väldoftande buketter, tillverkade med de bästa ingredienserna i Italien. Giardino Segreto, vilket betyder hemlig trädgård, är en vacker symfoni av blommiga accenter. Andra populära dofter är den förföriska Wistera, den mystiska Blue Lavender och den mjuka Calycanthus, för att nämna ett fåtal. Det finns också ett flertal Eau de Colognes, Eau de Toilettes i sortimentet och till med solid parfym. Låt dig svepas med i skönheten och den italienska drömmen.
Visa Mer