Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Acca Kappa Parfym & Dofter För Kvinnor

Acca Kappa är ett raffinerat italienskt företag som är känt för sina högkvalitativa dofter, hårborstar och badprodukter. Familjen Krüll har lett företaget sedan 1869 och det är än idag ett familjedrivet bolag som är troget sitt tidslösa arv.

Detta historiska märke låter sina kunder leva den där alldeles speciella livsstilen, den där känslan av fulländning och framgång, fullt ut. Deras förkärlek för naturen ekar genom sortimentet och det gör också Acca Kappas passion för enkelhet och naturlig skönhet.

Sortimentet med dofter för kvinnor är berömt för sina frestande, väldoftande buketter, tillverkade med de bästa ingredienserna i Italien. Giardino Segreto, vilket betyder hemlig trädgård, är en vacker symfoni av blommiga accenter. Andra populära dofter är den förföriska Wistera, den mystiska Blue Lavender och den mjuka Calycanthus, för att nämna ett fåtal. Det finns också ett flertal Eau de Colognes, Eau de Toilettes i sortimentet och till med solid parfym. Låt dig svepas med i skönheten och den italienska drömmen.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.