Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

Abercrombie & Fitch Parfym & Dofter För Kvinnor

Grundat 1892, Abercrombie & Fitch är några av de mest äventyrliga och vågade inom kvinnomode och doft. Företaget grundades i New York 1892 av två män - David T. Abercrombie & Ezra Fitch. Detta ledande kontroversiella modehus har flaggskeppsbutiker i Kanada, Puerto Rico, Europa & Asien, samt över 300 butiker i USA - Högkvarteret återfinns i New Albany, Ohio. Företaget ville från början skapa kläder för sport och friluftsliv, de kom att bli mycket välkända för sina vapen, fiskespön & tält.

Första butiken utanför USA öppnade i Beirut 1960, deras framgång fortsätter att växa och företaget går från klarhet till klarhet, speciellt inom mode och doft för kvinnor. Idag riktar sig företaget mest till ungdomar och de marknadsför företaget som vardagslyx. Företaget har lyckats att hålla sig i hetluften även om det kanske inte alltid varit av den rätta anlednignen, men detta har inte påverkat deras rykte allt för mycket.

Perfume No. 1 är ansedd att vara deras signaturdoft för kvinnor, denna lanserades 2011. Doften symboliserar detta radikala klädesföretags världsuppfattning. Doften är vedartad med balsamiska noter med inslag av citrus - alla nyckelnoter är starka och bildar tillsammans en fräsch och feminin doft som talar om lyx. Så trots att den är oförutsägbar och överraskande så är det en av Abercrombie & Fitch's bestsellers.

Andra dofter som också är populära är Ezra (2006), 41 (2007), Wakely (2009), 8 för Kvinnor & Classic för Kvinnor, trots att det är övervägande män som har hyllats för deras kontroversiella reklamkampanjer så skall inte kvinnorna förglömmas, Jennifer Lawrence (2006), Sienna Miller, January Jones, Heidi Klum (2002) och Olivia Wilde (2004) är några som har förespråkat den Amerikanska livsstilen.

Tyvärr har det inte alltid gått Abercrombie & Fitch's väg, de har haft några av de största mediabakslagen emot sig, de mest välkända är då de enbart skulle sälja kläder upp till storlek 10 (US) och hävdade att större storlekar var oönskade och rent av opassande till att bära deras kläder och även när Abercrombie Kids lanserade en strintrosa för barn. Lyckligtvis är dessa händelser i det förflutna och är lösta sedan länge, idag motsätter sig Abercrombie & Fitch all form av diskriminering gällande urprung, kön, kroppstyp eller andra individuella karaktärsdrag.
Visa Mer