Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Parfym Klicks Bonuspoäng

Spara pengar på nästa köp med våra bonuspoäng!

Hur börjar jag samla poäng?

För varje 10kr du spenderar på www.parfym-klick.se får du 1 bonuspoäng som är värd 0,10kr rabatt på nästa köp. Bonuspoängen som du har tjänat kommer att läggas till på ditt konto när betalningen är slutförd. Du måste registrera dig för att ta emot dessa bonuspoäng. För varje köp så kommer du att få ytterligare bonuspoäng och dessa kan du spara eller lösa ut när du vill! Ju mer du sparar desto större rabatt får du på ditt nästa köp.

Hur löser jag ut poängen?

Poängen kan lösas ut i kundvagnen och kan användas mot allt på webbplatsen så att du kan unna dig lite och ofta eller spara dina poäng för något särskilt som har fångat ögat. Med 500 poäng värda 50kr, kommer du att kunna börja lösa in dina poäng på nolltid.

Hur kontrollerar jag hur många poäng jag har sparat?

Du loggar helt enkelt in på ditt konto och du kan se dina tidigare beställningar och hur måga bonuspoäng du har samlat.
Du kommer inte bara att tjäna vanliga poäng på vad du köper på Parfym Klick, men då och då hittar du också massor av spännande bonuskampanjer över hela webbplatsen som erbjuder kunderna dubbla eller till och med tredubbla poäng på vissa produkter.
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.