Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

Guinot

Per Sida
Sortera
Rene Guinot var en känd fransk vetenskapsman som grundade företaget Guinot Paris för ett halvt århundrade sedan. Han var en av de första att närma sig hudvård från ett vetenskapligt perspektiv för att garantera kvalité och effektivitet.

Efter upptäckten av den väldigt populära tekniken hydradermie, en nyskapande behandling som kan användas hemma, expanderade Guinot snabbt. Dr. Jean-Daniel Mondin tog över tyglarna efter att grundaren lämnade företaget och under hans ledning har Guinot fortsatt att fokusera på tekniska och vetenskapliga lösningar på hudproblem samt de mycket populära spabehandlingarna.

Bland några av de mest populära hudvårdsprodukterna från Guinot hittar man krämer som Longue Vie Cellulaire Face, Hydrazone, Aromatic Face , Hydrademie Lift och Technispa bland många andra. Guinot säljer också återfuktare, sminkborttagning, ansiktstvätt och till och med hårborttagning. På Parfym-Klick hittar du massvis med billiga Guinot produkter och mycket billigare än i butik.

Guinots hudvårdsprodukter anses vara några av världens bästa. Avancerade hudvårdsprodukter som Time Logic Age Serum skapar nya hudceller och ger huden ny lyster och färg; Age Logic Cellulaire är en utmärkt hudkräm som hjälper huden att reparera sig själv. Pleine Vie Cell Supplement ger ny näring och återfuktning till huden.

Guinot säljer också parfymer. Parfum de Vie (2012), också känd som Life Perfume, är en ljuvlig doft som doftar bergamott och citron på en myskig bas av trä.
Visa Mer