Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Guinot

Per Sida
Sortera
Rene Guinot var en känd fransk vetenskapsman som grundade företaget Guinot Paris för ett halvt århundrade sedan. Han var en av de första att närma sig hudvård från ett vetenskapligt perspektiv för att garantera kvalité och effektivitet.

Efter upptäckten av den väldigt populära tekniken hydradermie, en nyskapande behandling som kan användas hemma, expanderade Guinot snabbt. Dr. Jean-Daniel Mondin tog över tyglarna efter att grundaren lämnade företaget och under hans ledning har Guinot fortsatt att fokusera på tekniska och vetenskapliga lösningar på hudproblem samt de mycket populära spabehandlingarna.

Bland några av de mest populära hudvårdsprodukterna från Guinot hittar man krämer som Longue Vie Cellulaire Face, Hydrazone, Aromatic Face , Hydrademie Lift och Technispa bland många andra. Guinot säljer också återfuktare, sminkborttagning, ansiktstvätt och till och med hårborttagning. På Parfym-Klick hittar du massvis med billiga Guinot produkter och mycket billigare än i butik.

Guinots hudvårdsprodukter anses vara några av världens bästa. Avancerade hudvårdsprodukter som Time Logic Age Serum skapar nya hudceller och ger huden ny lyster och färg; Age Logic Cellulaire är en utmärkt hudkräm som hjälper huden att reparera sig själv. Pleine Vie Cell Supplement ger ny näring och återfuktning till huden.

Guinot säljer också parfymer. Parfum de Vie (2012), också känd som Life Perfume, är en ljuvlig doft som doftar bergamott och citron på en myskig bas av trä.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.